BENVINGUT/DA A ES MEU BLOG I BONA TARDOR.

Continua s' experiència (dins s'hort, dins sa cuina i en es blog.) i s' intenció és seguir disfrutant i aprenent, esper que com a visitant també disfrutis i aprenguis, et donc la benvinguda; totes les aportacions, opinions i critiques constructives seran ben acollides i agraides.

                                                                              És temps de menjar llegums.

                                         ( Guixons de Lo )

 

Aquest blog es manté en constant renovació, disculpa ses molesties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTA AMB S' HORT

Notícies

Pasta dentífrica.

2013-12-09 20:35
QUÈ ESPERAM D'UNA PASTA DENTÍFRICA? D' una pasta dentifrica s' en poden esperar diferents efectes...

Per ajudar a ses abelles:

2013-12-09 20:17

sa planta des fregalls

2013-11-08 21:14
     Luffa Cilindrica.   Pertany a sa família de ses cucurbitàcees que tot...

FAVES 2013.

2013-11-04 20:19
Ja comencen a treure el cap ses primeres faveres sembrades fa tres setmanetes. Les faves contenen...

I.L.D.E.S

2013-11-04 19:46
Organització no governamental (ONG) I.L.D.E.S: Instituto Latinoamericano...

DEL PEBROT:

2013-11-02 18:35
  - Vermell com un pebrot, o Més vermell que un pebrot: es diu d'una persona o...

Esser un Monyaco

2013-10-14 18:23
En Marc Moll Marquès al seu llibre: Les plantes a Menorca. Noms i usos, cita una dita menorquina...

Curs d'hort ecològic amb Mariano Bueno

2013-10-07 21:18
Trobareu els detalls al bloc: Calendari d' esdeveniments.

MÉS FELISSOS QUE UN GINJOL.

2013-10-03 10:13
ca.wikipedia.org/wiki/Ginjole A Menorca també trobam ginjolers a moltes cases, tant a pagès com en...

NOVA RECEPTA DE CUINA AL BLOC: S' hort a taula.

2013-10-02 12:33
M' agradaria ser mes constant en aquest bloc i poder pujar cada setmana una recepta, avui finalment...
<< 1 | 2 | 3 >>